در اطفاء حریق در بنا های تاریخی به صورت هوشمند و اتوماتیک است . اماکنی را که دچار حریق میشوند با ایجاد نوعی عایق بر آتش موجب اطفا حریق در بناهای تاریخی است.
اطفاء حریق در بنا های تاریخی
در بعضی از بناهای خاص در ایران همچون موزه فرش، مرکز اسناد و کتابخانه ملی و موزههای جدید در حال احداث ، اطفاء به صورت هوشمند و اتوماتیک ، با ایجاد نوعی عایق بر آتش موجب اطفا حریق استفاده میشود .
گازهای مورد استفاده در اطفا حریق
دسته دیگری از گازهای اطفا حریق که اکنون استفاده از آنها به دلیل خسارات جبرانناپذیر بر لایه ازن و محیط زیست در جهان ممنوع شده است و امکان استفاده از آنها وجود ندارد .
با این حال گازهایی که در سیستم هوشمند موزهها و برخی بناهای خاص در حال استفاده است نیز بسیار گران هستند و نمایندگیهای مستقیم در ایران ندارند .
درنتیجه این تکنولوژی امروزه جزئی از سیستم اطفاء حریق است، در اطفاء حریق در بنا های تاریخی در موزهها و برخی بناهای جدیدتر است .
شرکت ایمن تیام سپاهان ارائه دهنده خدمات شارژ کپسول آتش نشانی ، تست هیدرواستاتیک ، مشاوره اجرا و نصب انواع سیستم های اعلام و اطفاء حریق با به کارگیری نیروهای متخصص
جهت دریافت خدمات ایمنی و آتش نشانی می توانید با شماره های ۰۲۱۴۰۳۳۷۴۰۰ و ۰۲۱۴۰۳۳۴۷۰۰ و ۰۲۱۳۶۸۴۵۰۶۰ تماس بگیرید
جدیدترین راه اطفا در بناهای تاریخی
جدیدترین سیستم اطفاء حریق در جهان شیوه ایجاد خلا و مکش سریع اکسیژن در بناهای دچار آتشسوزی است.
استفاده از این سیستم برای بناهای تاریخی ایران ممکن نیست چون تنها در بناهایی قابل استفاده بوده که از ابتدا با این شیوه از اطفا حریق ساخته شده است .
بهصورت اتوماتیک تمامی منافذ ورود اکسیژن در صورت وقوع آتشسوزی به بنا بسته میشود و سیستم سریعا با مکش اکسیژن و ایجاد خلا بلافاصله آتش را خاموش میکند.
آتشسوزی موزه ملی برزیل و کلیسا فرانسه در گذشته نشان میدهد که دنیا هم با موضوع اطفا حریق در بناهای تاریخی با مشکل روبهرو است .
شیوه اطفا حریق در بناهای تاریخی در جهان هنوز ساختار تعریف شده ای ندارد

اطفاء حریق در بنا های تاریخی
چطور از آتش سوزی در بناهای تاریخی جلوگیری کنیم
مهمترین عامل در جلوگیری از آتشسوزی در بناهای تاریخی با توجه به تجهیزات اطفا حریق موجود در کشور، پیشگیری از آتشسوزی در بناهای تاریخی و موزهها است.
عوامل مهم در بروز آتش سوزی
94 تا ۹7 درصد عامل آتشسوزیهای بوجود آمده ناشی ازبروز مشکل در سیستم برقرسانی در بناهای تاریخی و موزهها و حتی ساختمانهای شهر است و سیمکشیها و نبود ایمنی در سیستم برقرسانی باعث آتشسوزی میشود. حادثه آتشسوزی در بازار تاریخی تبریز نیز منشا برق داشته است.
درنتیجه باید استانداردهای لازم در شیوه برقرسانی در بناهای تاریخی رعایت کرد..
همچنین تمامی موزههای کشور حتی کوچکترین و قدیمیترین آنها به سیستم دستی اطفا حریق مجهز هستند .
مدیران موظف به آموزش کارکنان برای استفاده از کپسول آتش نشانی پودر و گاز ، CO2 و … دستی آتشنشانی شدهاند
در موزههای جدید نیز تلاش شده است پیشرفتهترین سیستمهای اطفا حریق نصب شود.